Wingene

Welkom bij cd&v Wingene! We zetten ons in voor een gemeente waar het goed wonen, werken en ontspannen is. Wingene is een mooie landelijke gemeente, waar het verenigingsleven bruisend is. Onze mandatarissen zijn actief op verschillende terreinen en werken nauw samen met het gemeentebestuur. Wil jij ook meewerken aan een warme gemeente? Contacteer ons!

[email protected]
0478 26 37 40

Onze sociale media

Nieuws van Wingene

Wingene Kiest / Zwevezele Kiest / Ruiselede Kiest

Doe mee en laat jouw stem horen over de toekomst van Zwevezele/Ruiselede/Wingene!

‘Een veilige & vlotte schoolbuurt: daar zorgen we samen voor’ – actie!

Met de start van het schooljaar fietsen en wandelen weer heel wat scholieren terug naar school. We willen er samen voor zorgen dat onze kinderen en jongeren dat op een veilige manier kunnen doen. Voor ons is veiligheid één van de speerpunten. Met onze terug-naar-school campagne willen we iedereen attent maken op hun eigen weggedrag en een veilige schoolomgeving. Want voor een veilig schoolbegin zorgen we samen. Graag rollen we onze affichecampagne uit.

Dialoogmoment met minister Jo Brouns over het stikstofakkoord

Het is geen geheim dat het van bij de start geen eenvoudige onderhandelingen zijn geweest. Het stikstofakkoord moest het midden vinden tussen natuur, landbouw en economie. “De gevolgen van het akkoord worden steeds meer duidelijk. Ik ben erg tevreden dat zo veel mensen ingingen op de uitnodiging en zo antwoorden kregen op hun vragen”, zegt Vlaams parlementslid Brecht Warnez die mee de minister naar Wingene haalde.

Onze mensen

contact

Lees meer